Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, отново захапа съдийството по

...
Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, отново захапа съдийството по
Коментари Харесай

Моуриньо с нов залп към съдиите след дербито на Рим

Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, още веднъж захапа съдийството по време на мача против градския противник Лацио. Двата гранда от " безконечния град " направиха нулево тъждество в среща от 12-ия кръг на италианската Серия А, като треньорът на " вълците " разяснява спортно-техническите аспекти на срещата, само че и не пропусна да даде оценката си за реферите, управлявали дербито.
 Лацио и Рома приключиха 0:0 в градското дерби от 12-тия кръг на Серия
Нервното дерби на Рим не излъчи победител

Ето детайлности

" Да не загубим от директен противник е позитивно, това е значима точка за нас, тъй като беше против конкурент със същите цели. Изиграхме страховит мач, липсваше ни голът, имахме няколко благоприятни условия, от които можехме да се възползваме по друг метод ", сподели Моуриньо.

" Критериите на съдията бяха против нас, получихме два жълти картона до 20-ата минута и това ни ограничи, тъй като ни принуждава да поправяме тима. Трябваше да кажа на Карсдорп да не се хвърля против Марушич, тъй като в противоположен случай Манчини щеше да бъде самичък против Педро, който е страховит състезател, само че също по този начин е страховит гмуркач. Той постоянно симулира ", съобщи португалецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР